Előadóink között a neves külföldi adattárházas szakemberek mellett megtalálhatóak a hazai DW iparág vezetőinek munkatársai, valamint a tanácsadói szakma és az ügyféloldal képviselői.

Nemzetközi vendégelőadók

Stefano Scamuzzo
Technical Manager, Engineering Group

A SpagoBI nemzetközi ügyekért felelős vezetője, a SpagoWorld irányító testületének tagja, egyben a szoftver fejlesztését és támogatását végző Engineering Ingegneria Informatica kutatási és fejlesztési divíziójának szenior munkatársa.

Ralf Klinkenberg
Chief Business Development Officer (CBDO) and Co-Founder of Rapid-I

Ralf Klinkenberg a RapidMiner nyílt forráskódú adatbányászati szoftvert fejlesztő Rapid-I egyik alapítója és cégvezetője. Német és amerikai egyetemeken szerzett tudományos fokozatokkal és 17 év tapasztalattal rendelkezik az adatbányászat területén.

Luca Olivari
MySQL Senior Sales Consultant, Oracle

Luca Olivari az Oracle munkatársaként számos országban végez MySQL szoftverekkel kapcsolatos technikai tanácsadást az ügyfelek és érdeklődők számára. Korábban rendszerintegrációs területen dolgozott vezető beosztásban, ahol komplex nagyvállalati informatikai megoldások tervezésével és megvalósításával foglalkozott.

Hazai előadóink

Arató Bence
ügyvezető igazgató, BI Consulting

Az üzleti intelligencia területének tapasztalt szakembere, aki az elmúlt tizenöt év során neves tanácsadócégeknél töltött be vezető pozíciókat. A BI Consulting irányítása mellett a BI.hu portál főszerkesztője.

Csillag Péter
ügyvezető, Starschema Kft.

Tíz éve foglalkozik adattárházas és üzleti intelligencia rendszerek eladásával, bevezetésével, fejlesztésével, támogatásával. Ez alatt az idő alatt a fejlesztőtől a projektvezetőig, a kereskedőtől az oktatóig számos IT pozícióban megfordult Magyarországon és külhonban egyaránt.

Fekete Gábor
ügyvezető, IFUA Horváth & Partners

Szervezőmérnök, 15 éve foglalkozik üzleti intelligenciával kapcsolatos tanácsadással, azon belül is kiemelten különböző OLAP technológiákkal. Az IFUA Horváth & Partners ügyvezető partnere, a vegyipari és gyógyszeripari terület vezetője.

Földi Tamás
fejlesztési igazgató, StarSchema

Tíz évvel ezelőtt a Compaq svájci kutatóközpontjában kezdett el foglalkozni elosztot fájlrendszerek és adatbázisok implementálásával. Három éve tért haza magyarországra, jelenleg a Starschema Kft-nél fejlesztési igazgató.

Dr. Telek Eszter
vezető tanácsadó, IPR-Insights

Infokommunikációs szakjogász; az IPR-Insights vezető tanácsadója, licencelési területének szakmai irányítója. A nyílt forráskódú szoftverek szerződéseivel, felhasználásuk engedélyezési módjaival munkája során, illetve az ELTE Jogi Karán folytatott doktori kutatásában is foglalkozik.

Koleszár Kázmér
fejlesztésvezető, MultiRáció Kft.

43 éves, fizikus, a MultiRáció Kft.-nél kezdetben programozóként, majd rendszertervezőként foglalkozott statisztikai idősorelemző eljárások és alkalmazások fejlesztésével. 2001 óta a MagyarOffice, majd EuroOffice irodai szoftvercsomag fejlesztésén dolgozik.

Fontos tudnivalók

A konferencia dátuma:
2010. október 19. kedd

Helyszín:
NH Hotels Budapest
1137 Budapest, Vígszínház u. 3.
Részvételi díj:
40.000 Ft + ÁFA

TámogatókMédiapartnerekKorábbi rendezvények

Open Source BI 2009